تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت ساله شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

سنت‌های روستایی باید احیا شود

  • کد خبر: ۱۴۳۷۵۰
  • ۱۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
سنت‌های روستایی باید احیا شود
جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور گفت: روستا‌ها جایگاه بسیار مهمی در مسئله اقتصادی و فرهنگی کشور دارند و باید سنت‌های روستایی احیا شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بکایی، جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور، در مراسم گردهمایی ۲۵۰۰ دهیار استان خراسان رضوی در مشهد گفت: روستا‌ها جایگاه بسیار مهمی در ‌اقتصاد‌ و فرهنگ‌ کشور دارند. آنچه اهمیت دارد این است که در سال‌های گذشته باتوجه‌به سرمایه‌گذاری‌های زیاد، در توسعه همه‌جانبه روستا‌ها موفق نبودیم، زیرا روستا را فقط محل سکنا شناختیم.

وی افزود: درحالی‌که در تعریف روستا، یک واحد اجتماعی است که با استعداد‌های طبیعی خودش پیوند خورده است. در نتیجه اگر به آن بی‌توجه باشیم، همین اتفاق ادامه‌دار خواهد بود. سکونت و تولید را باید در همه طرح‌ها باهم ببینیم.

وی در ادامه با بیان اینکه قرار بوده دهیاری‌ها مسئولیت جامعی در موضوعات روستا داشته باشند، افزود: برای دهیار ۴۷ وظیفه مشخص شده است و الان ما فقط دهیار را در بعد عمرانی می‌شناسیم.

به گفته وی، دهیار در جایگاه خودش قرار نگرفته است و این مسئله باید بررسی شود. یکی از دغدغه‌های ما روستاست و در دولت برای روستا قرارگاهی تشکیل شده است. این قرارگاه برای وسعت‌بخشی به حضور مردم در تشکیلات رسمی دولت ایجاد شده است.

بکایی خاطرنشان کرد: واقعیت این است آن‌قدر مشکلات ناشی از رسیدگی‌نکردن به حوزه تولید و فرهنگ در روستا‌ها زیاد است که رفع آن‌ها بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست. در سال دوم تشکیل قرارگاه، فعالیت عملیاتی آغاز شده است. قانون باید به‌صورت کامل در رابطه با دهیاری‌های خودکفا اجرا شود.

جانشین قرارگاه پیشرفت روستایی وزارت کشور ادامه داد: به مسئله روستا نیز باید توجه ویژه شود. برای روستا مسئله تولید را حل نکردیم و ظرفیت‌های عظیمی داریم که باید زنده شود. یکی از مشکلات ما در روستا‌ها شکاف تولید است که باید برطرف شود.

بکایی با تأکید بر اینکه اولین کاری که باید در روستا انجام دهیم، این است که سند توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی را که در برنامه ششم آمده تکمیل کنیم، افزود: اگر ما در توسعه و اقتصاد به بالاترین درجه برسیم، اگر در حوزه فرهنگ کاری نکنیم، به این شکل است که هیچ‌کاری نکرده‌ایم. سنت‌های روستایی باید احیا شود. اولین دوره برای آموزش در قم برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->